طرز تهیه پلو یونانی

طرز تهیه پلو یونانی

اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

طرز پخت پلو یونانی , پلو یونانی

 

مواد لازم جهت تهیه پلو یونانی:

سینه مرغ 1 عدد کامل 
 پیاز 1 عدد
هویج حبه شده 2 عدد بزرگ
نخود فرنگی نیم پز
 1 لیوان
قارچ حبه شده یک و نیم لیوان
زرشک سرخ شده 5 قاشق غذاخوری
 برنج 3 پیمانه
روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج به میزان لازم
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل به میزان لازم

 
طرز تهیه پلو یونانی:
در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.

 

قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.

 

نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.

 

سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.

 

��س از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.

 

البته در پلو یونانی اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.

نوش جان

منبع : provider.ir

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه